Харчові технології
Наразі роль лабораторій для тестування харчових продуктів як ніколи важлива. Безпека та якість мають ключове значення для споживачів, виробників та регуляторів, включно з урядовими структурами. Лабораторії, призначені для тестування харчових продуктів стикаються з низкою проблем і завдань, зокрема дедалі більшою кількістю забруднювачів харчових продуктів, правилами, які стають дедалі жорсткішими, необхідністю збереження іміджу локальних і глобальних торгових марок, а також посиленням конкуренції та боротьбою за нові ринки збуту.
Наші комплексні рішення дозволяють лабораторіям харчових продуктів виявляти різноманітні хімічні сполуки, повною мірою дотримуватись нормативних вимог, знизити експлуатаційні витрати, підвищити продуктивність та, що є найбільш важливим — допомагають забезпечити повну безпеку та високу якість продукції.